När Telekomoperatörerna i Sverige gör allt för att erbjuda konsumenterna de bästa produkterna och tjänsterna för telefoni och internet hjälper vi dem att fixa det där som inte syns utåt. Beroende på var de behöver resurser bidrar vi på olika sätt. 

Vid teknikskiften från gammal teknik som 3G till ny teknik som 4G, 5G och IP behöver saker ske i verkligheten. Vi tar hand om allt från förplanering och beställning till efterarbete både för nya plattformar som skall i drift, men även omvänt när gammal teknik ska plockas ner.

Konsumenter idag kräver snabb service och smarta tjänster till vettiga priser. De blir också allt mer vana att leta upp information och beställa det de vill ha själva. Detta gör att operatörer behöver ha flera sätt att möta sina kunder på och snabba processer och pålitliga system för att leverera.  Med hjälp av specialistkompetens utvecklar och förbättrar vi våra kunders stödsystem och processer.

För att service och tjänster ska fungera snabbt och smidigt krävs också en väl utbyggd infrastruktur. Regeringens mål är att 95% av befolkningen i hela landet ska ha tillgång till fibernät med 100Mbis/s senast under år 2020. Många kommuner har ett mål om 100%. För många landsbyggdskommuner är det en viktig del i deras konkurrensförmåga att ha lika bra fibertäckning som storstäderna. De stora städerna och villaområdena är nu 2017 väl täckta, men arbetet fortsätter med oförminskad styrka inom byalag och fiberföreningar för att nå de sista procenten. Denna kraftansamling kräver mycket koordinering och styrning! Här är SA Consult med och bidrar med vass kompetens! 

När vi tar hand om planering och utförande kan våra kunder lägga sina resurser på framtidens lösningar för sina kunder.

Vad erbjuder vi dig?

Kvalificerade konsulttjänster inom Nätplanering och leverans, Process och IT, Fiber samt Dokumentation till Telekom bolagen i Sverige. Vår vision är att vara det konsultbolag våra kunder helst vill använda inom de områden vi verkar.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.